Mistrovství ČR v agility 2013

07.10.2013 20:57

Devil's Doll z Ďáblovy studánky    

MISTR ČR v agility družstev 2013    

Vinnie Moravské srdce

Vicemistr ČR v agility družstev 2013

                

 

tentokrát jsme to na Mistrovství republiky neměli daleko, neboť se konalo v Sázavě, tudíž jsme využili rodinného pohostinství mojí drahé sestřičky a spojili příjemné s užitečným :-) Po půlroční agility pauze z důvodu svalového zranění jsme se přesvědčili, že štěstí přeje připraveným a nucený odpočinek vůbec nebyl na škodu!!!!! Naopak - všechny tři jsme se moc těšily!!!! 

Vinnie ve svých 10,5 letech prokázala neskutečnou chuť stále závodit (běžela jen běhy družstev) a své družstvo 4FUN (Eliška Panáčová s Cassie, Nikola Schovancová s Koudym a Lenka Hajduková s Mendy) podržela dvěma bezchybnými běhy jak se od ní očekávalo :-) V roce 2006 startovala Vinnie na svém prvním MR (vyběhala si 2. místo v družstvech), letos 2013 startovala nejspíš naposledy a opět si vyběhala 2. místo v družstvech, jakoby vůbec nezestárla :-)

Blackie se zase při svém třetím startu na MR těšila na své "stříbrné" družstvo z MS 2012 v Liberci (Martina Konečná se Speedy a Inchem plus Jitka Klozová s Aninkou) a opět se ukázalo, že nám to spolu prostě jde a potvrdily jsme to, co vloni nevyšlo a staly jsme se MISTRY ČR :-) Holky, děkuju moc za všechno!!!!!

Je to úžasný pocit, stát "na bedně" s oběma psy zároveň, stejně jako pořádný adrenalin běžet po prvním kole ze druhého a prvního místa těsně po sobě s oběma psy :-)

Díky moc Tondovi Grygarovi za dlouhodobou, trpělivou a laskavou přípravu mojí maličkosti, rodině a přátelům za podporu bez které bych tento úžasný sport nemohla dělat!!!!!

p. s. jak to udělám příští rok opravdu netuším, neb tři ruce nemám :-) :-) :-)

Foto: Hedvika Dvořáková, Arceas - děkujeme!!!